Huwelijksceremonie

Live muziek brengt ontzettend veel extra sfeer en geeft een zeer persoonlijke invulling aan een huwelijksceremonie. Ik zing daarom graag tijdens burgerlijke en/of kerkelijke huwelijksvoltrekkingen en vind het heel mooi om een bijdrage te mogen leveren aan jullie dag. Er kan muziek gekozen worden uit een uitgebreide repertoirelijst, maar ik zing ook graag op verzoek jullie speciale liedje. Ik ben solo te boeken, met een pianist, gitarist of beiden. Tevens kan ik optreden met een close-harmony koortje van 4 tot 6 personen.

Aansluitend live muziek verzorgen bij jullie receptie, borrel of diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Marijke Nuchelmans zangeres huwelijksceremonie

 


 

Boek mij voor je Huwelijksceremonie

Verstuur me een boekingsverzoek

Hieronder kun je me een vrijblijvend boekingsverzoek doen. Wanneer ik het verzoek binnen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om de details door te spreken.

Referenties

Wat anderen over mij zeggen:

René en Christien:
"Wat een mooie en rakende stem heb je Marijke. Ik was eigenlijk niet zenuwachtig, maar toen jij begon te zingen braken de tranen los van emoties. Je kwam echt bij ons binnen met je liedjes. Zo mooi, zo gevoelig en zo mooi gezongen. Je zingt echt met je gevoel en passie en liefde zoals bij een huwelijk past. Dit is echt jouw gave. Iedereen heeft echt genoten van jouw songs. En niet alleen bij mij bracht je emoties naar boven hoorde ik later, bij meerdere gasten. Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw muzikale bijdrage tijdens onze huwelijks ceremonie op 16 juni 2016."

Marian en Bertil:
"Graag laten we jullie weten erg tevreden te zijn met jullie rol en optreden tijdens onze huwelijksceremonie. Jullie hebben geheel passend en met veel gevoel de muziek overgebracht naar onze gasten.
Jullie zijn niet alleen goede muzikanten, jullie zijn ook heel erg prettig om mee te werken.
Heel erg bedankt, jullie hebben een enorme bijdrage geleverd aan het onvergetelijk maken van onze huwelijksdag."

Cornee en Patricia
"We vonden het echt geweldig dat jullie op onze bruiloft de drie liedjes die wij gekozen hadden zo mooi hebben vertolkt in het gemeentehuis! Wij hadden echt kippenvel en we hebben heel veel enthousiaste reacties van alle gasten gehad op jullie optreden!"

Wibo en Kim
"Wat hebben we afgelopen zaterdag tijdens onze bruiloft van jullie optreden genoten! Zowel tijdens de huwelijksvoltrekking als tijdens de receptie was het helemaal super. Ook van onze gasten hebben we bijzonder veel complimenten gehad over jullie optreden. Dank je wel!"

 

Zangles?

Vraag nu een
proefles aan

Lees meer >

Bruiloft?

Ik zing graag jullie
persoonlijke liedje

Lees meer >

Evenement?

Live muziek voor
elke gelegenheid

Lees meer >

© Marijke Nuchelmans 2019  |  Inloggen  |  Ontwerp & realisatie: alexander.co.nl