Zangcoach

“Zingen bij Marijke is bevrijdend; ze haalt het beste in je naar boven op een manier die bij je past!”
Emma, 21 jaar

Sinds 2008 ben ik werkzaam als zangdocente bij de Opleiding Docent Muziek aan de HKU, Utrechts Conservatorium. Daarnaast geef ik zangmethodieklessen en faalangstreductietrainingen en spring ik wanneer nodig bij met zangtechnieklessen aan de afdeling Jazz en Pop. 

Van 2003 t/m 2019 heb ik met veel liefde en passie zanglessen in mijn eigen lespraktijk aan huis in Utrecht Oost gegeven, maar door mijn drukke schema ben ik momenteel alleen nog beschikbaar voor losse zangcoaching. 
 

Zangcoaching

We werken 45 of 60 minuten aan jouw persoonlijke doel of leervraag. We kunnen werken aan repertoire uit de lichte muziek, dus pop, soul, folk, coutry, blues, rock, jazz of jouw eigen werk. Met diverse (technische) oefeningen verkennen en verbreden we alle mogelijkheden van jouw stem, zodat jij vrij en gezond kunt zingen met het behoud van jouw unieke geluid. 


Lesgeld per september 2019 (tot 21 jaar is BTW vrijgesteld, vanaf 21 jaar 21%BTW)

Losse les 45 min:                                € 45,00 tot 21 jaar. € 54,45 vanaf 21 jaar
Losse les 60 min:                                € 57,50 tot 21 jaar. € 69,58 vanaf 21 jaar

Studentenkorting?
Tot 21 jaar val je standaard onder het BTW vrijgestelde tarief, maar als je 21+ bent en voltijds student krijg je 10% korting op het tarief van 21 jaar en ouder.

Enthousiast? 

Vraag in de kolom hiernaast een zangcoaching aan!

Zangcoaching aanvragen

vraag nu een zangcoaching aan

Hieronder kun je een losse zangcoaching aanvragen. Wanneer ik de aanvraag binnen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Referenties

Wat leerlingen over mij zeggen:

"Marijke is vakkundig, bevlogen, betrokken en stimulerend. Zij denkt mee, heeft oog voor mij als persoon in mijn leerproces en biedt mij een veilige omgeving om mijn vertrouwen en plezier in het zingen te (her)ontdekken."
- Eline, 34 jaar

“Ik heb inmiddels 6 jaar les bij Marijke en leer nog steeds bij. Heel prettig hoe zij me niet alleen leert om de verschillende technieken onder de knie krijgen, maar me ook helpt met wanneer welke techniek in te zetten. Is die belt wel nodig? Past deze versiering bij het genre? Wat zou er gebeuren als je dat hoge stuk laag zingt, of juist andersom? Inmiddels heb ik niet meer tweewekelijks les, maar kom ik op coahcingbasis: dus met een concrete vraag. Zodat ik weer verder kan met dat ene lastige nummer, of uitdagende stukje. Aanrader!”
- Marleen, 32 jaar

“Ik ga altijd volledig opgewekt weer bij de les weg. De lessen zijn op dit moment echt de beste energie-oppepper die er is voor 'n vermoeide startende moeder.”
- Marianne, 33 jaar

“Zangtechnisch is Marijke sterk en haar kennis kan zij goed overbrengen. Door Marijke raak je geïnspireerd en gemotiveerd. Daarnaast krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen…. Door een intensieve samenwerkingsperiode heb ik ontdekt dat Marijke niet alleen doceert maar je ook persoonlijk goed begeleidt bij het leerproces.”
- Amber, 23 jaar

"Ik heb met veel plezier les gehad bij Marijke. Ik werd er uitgedaagd, zonder dat ik het gevoel had dat het onhaalbaar was. Marijke is heel geduldig en gestructureerd. In de les besteedt ze veel aandacht aan zangtechniek en kan verschillende technieken heel duidelijk uitleggen en voordoen. Ook heb ik veel geleerd over het eigen maken van een nummer. Er is altijd ook even aandacht voor hoe het gaat buiten het zingen, wat ik erg prettig vond als ik bijvoorbeeld in een drukke periode bij zangles aankwam. Bovendien kan Marijke goed en makkelijk begeleiden op de piano, wat fijn zingen is!"
- Julia, 24 jaar

© Marijke Nuchelmans 2019  |  Inloggen  |  Ontwerp & realisatie: alexander.co.nl